Portfolio

Asperges uit de wok met paksoi en rode peper

Een heerlijk fris voorgerecht uit de wok en ook nog eens met 10 minuten klaar. Dit 4 persoonsgerecht is ook lekker met rijst of met noedels te serveren. Ingrediënten zijn 500 gram asperges, 2 struiken paksoi, 1 rode peper, 1 eetlepel maiskiemolie, 1 eetlepel sesamolie en 1 eetlepel sojasaus.

Bavarois van asperges met bloedsinaasappelsaus en frambozen

Een verrukkelijk nagerecht. Dat is deze bavarois van asperges met bloedsinaasappelsaus en frambozen. Echt de moeite waard om eens te maken en uit te proberen. Dit recept is voor 4 personen en de bereidingstijd is 80 minuten.

Slierasperges met verse zalm en aspergesaus

Als variatie presenteren we een hoofdgerecht als aspergerecept. Slierasperges met verse zalm en aspergesaus. Dit recept is voor 4 personen. Voor dit recept heb je o.a. 2 kg witte asperges nodig samen met 4 moten zalm, 2 dl visbouillon en droge witte wijn en 2 blaadjes bladselderij.

Lunch gerecht asperge-omelette

De asperge omelet is echt een aanrader voor als lunchgerecht. Een goede bodem voor de rest van de middag. En nog eens gezond door de toevoeging van de asperges. Dit lunchgerecht is makkelijk te bereiden en binnen 20 minuutjes klaar.

Aspergecocktail

Deze heerlijke frisse aspergecocktail is om te smullen. Je kunt deze cocktail zowel als hapje als voorgerecht serveren. Heerlijk met mandarijntjes, een eetlepel gehakte peterselie en een paar drupjes citroensap. Deze cocktail is gezond en snel klaar.

Witte asperges met zalm en papillotte

Asperges en zalm zijn een lekkere en gezonde combinatie. Vandaar dat we dit recept van harte willen aanraden. Met ‘en papillotte’ bereiden pak je het gerecht in en stoom je het vervolgens gaar in de oven. Onwijs simpel om te maken want de oven doet het meeste werk. De bereidingstijd is ongeveer 30 minuten. Dus een lekker en gezond gerecht waar je niet heel lang in de keuken voor hoeft te staan. Dat wordt smullen!