highlight_off
Openingstijden
maandag9:00 — 18:00
dinsdag9:00 — 18:00
woensdag9:00 — 18:00
donderdag9:00 — 18:00
vrijdag9:00 — 18:00
zaterdag9:00 — 16:30
zondag10:00 — 14:00

De winkel

Het geeft toch net een iets andere beleving als je de asperges rechtstreeks bij de teler koopt. Je gaat niet alleen met een kwaliteitsproduct naar huis, maar neemt tevens nog wat tips en recepten mee. In de winkel van Ogink kun je zowel geschilde als ongeschilde asperges kopen. Tevens zijn de bekende aanvullende producten voor een heerlijk aspergegerecht zoals eieren, ham, saus en witte wijn (Weingut Sparrmühle) verkrijgbaar.

Ook leuk om te geven: asperges in cadeauverpakking!

Witte asperges met zalm en papillotte

Asperges en zalm zijn een lekkere en gezonde combinatie. Vandaar dat we dit recept van harte willen aanraden. Met ‘en papillotte’ bereiden pak je het gerecht in en stoom je het vervolgens gaar in de oven. Onwijs simpel om te maken want de oven doet het meeste werk. De bereidingstijd is ongeveer 30 minuten. Dus een lekker en gezond gerecht waar je niet heel lang in de keuken voor hoeft te staan. Dat wordt smullen!

Aspergecocktail

Deze heerlijke frisse aspergecocktail is om te smullen. Je kunt deze cocktail zowel als hapje als voorgerecht serveren. Heerlijk met mandarijntjes, een eetlepel gehakte peterselie en een paar drupjes citroensap. Deze cocktail is gezond en snel klaar.

Lunch gerecht asperge-omelette

De asperge omelet is echt een aanrader voor als lunchgerecht. Een goede bodem voor de rest van de middag. En nog eens gezond door de toevoeging van de asperges. Dit lunchgerecht is makkelijk te bereiden en binnen 20 minuutjes klaar.